14 de nov. 2013

#14NUdG, els estudiants decidim desobediència!


La jornada de lluita del 14 de novembre ha estat un mecanisme per enfortir la lluita de cara a pròximes mobilitzacions. Una jornada de lluita convocada pel SEPC UdG i les assemblees d'estudiants de facultat ha centrat el seu focus al Campus Montilivi. 

Una desena de persones, a les 11h del matí, a la Facultat d’Emili Grahit s'han manifestat fins a Montilivi. Aquí, ha començat una cercavila reivindicativa amb més de mig centenar d'estudiants. 
S'han enganxat cartells que un treballador de la universitat intentava anar arrancat per tot el campus. En tot moment hi ha hagut una actitud combativa a través de les pancartes i de la crida de lemes en favor d'una universitat pública, popular, antipatriarcal, de qualitat i catalana.


En les proclames s'ha fet notar que es necessària una mobilització constant i unitària per fer front als nous atacs a la llengua i a la educació pública. Després s'ha realitzat un dinar popular. 
Pensem que cal treballar amb la resta del sector públic del nostre país que està afectat pels nous pressupostos de la Generalitat. 
Cridem a seguir organitzat-nos per enfortir el moviment estudiantil i així afrontar amb més força les futures mobilitzacions per l'ensenyament que volem.

Els estudiants decidim desobediència, no ens aturaran! 

SEPC UdG

14 de novembre de 2013